Sponsoren

”Bij Emotion Events staat de gast voorop. Creativiteit, openheid en flexibiliteit staan voorop. Bij ons werken mensen die van lekker eten houden. Wij voelen ons als kunstenaars in de horeca, en zorgen voor een speciaal voor u op maat gemaakt evenement, huwelijksfeest, bedrijfsuitje, etc. op iedere gewenste locatie. Wij verzorgen feesten voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij streven naar kwaliteit waarbij uw wensen voorop staan.’
“Ga je binnenkort verhuizen of een weekendje weg met je ploeg? Pouwrent is dé autoverhuurder van het Hoge Noorden! Met een ruim assortiment aan auto’s en busjes verzekert Pouwrent dat u veilig en zorgeloos de weg op gaat. Heeft u binnenkort een auto nodig? Huur deze dan dus bij Pouwrent Autoverhuur!”
”Viper is a super refreshing summer drink that brings joy to people and gives them a good time, but at the same time sticks to purity with its crystal clear transparent liquid. The Viper symbol represents the bite of alcohol in an otherwise innocent and pure drink.
It does not contain any artificial colors and preservatives. Also, Viper is gluten free, because we don’t use ingredients that can be source for gluten.
VIPER HARD SELTZER SPARLKING WATER WITH A BITE (4% ABV).”
“Heere Advocaten is op 1 april 2005 van start gegaan met arbeidsrecht als specialisme. Het eerste (niche)kantoor dat zich helemaal specialiseerde als arbeidsrecht advocatenkantoor in Rotterdam. Initiatiefnemer is “founding father” Arjen Heere. Deze Rotterdammer in hart en nieren had één belangrijk doel voor ogen. Op basis van wederzijds vertrouwen, op een plezierige manier het vak van arbeidsrechtadvocaat op het hoogste niveau uitoefenen. Dit streven staat nog steeds hoog in het vaandel.”
“Zoekt u een ponton systeem dat lichtgewicht is, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij? Dan is EasyFloat de keuze voor u! EasyFloat pontons zijn geschikt voor vele, uiteenlopende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan watersport, bouw-, onderhouds- en schilderwerken, evenementen en recreatieve toepassingen.”
“Bij Roeigoed zijn we al meer dan 25 jaar met roeien bezig. Het is wat ons betreft de mooiste sport die er is. Kracht, conditie, techniek en teamwork zijn bij roeien allemaal even belangrijk en daarmee is roeien het complete recept voor een gezond en succesvol leven. Om optimaal te genieten van deze sport, deze levenswijze, is goed materiaal nodig. Wij hebben ons er op toegelegd om topkwaliteit producten te verzamelen die je kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken met roeien.”
“Breng de SPARK in jouw HR. Tegenwoordig willen mensen geïnspireerd worden door wat ze doen en de vrijheid hebben om zich te focussen op wat belangrijk is. Wij geloven dat mensen de basis vormen van het succes achter elk bedrijf en daarom helpen wij jou je medewerkers te helpen. Onze oplossingen zijn voor de hele loopbaan van werknemers: van verlonen tot het aantrekken van mensen, belonen en ontwikkelen van het talent dat jouw bedrijf tot een succes maakt.                                                                          Payroll zonder gedoe. Onze HR- en salarissoftware neemt veel van jouw tijdrovende klussen uit handen. Onze ervaren professionals kunnen jouw HR- en salariswerkzaamheden ook volledig uit handen nemen. Onze consultants delen hun kennis en staan voor je klaar als je praktisch advies nodig hebt voor jouw personeelsuitdagingen. En onze datagedreven inzichten geven je de onderbouwing die nodig hebt om de juiste HR-keuzes te kunnen maken. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw succes.”