Sponsoren

”Bij Emotion Events staat de gast voorop. Creativiteit, openheid en flexibiliteit staan voorop. Bij ons werken mensen die van lekker eten houden. Wij voelen ons als kunstenaars in de horeca, en zorgen voor een speciaal voor u op maat gemaakt evenement, huwelijksfeest, bedrijfsuitje, etc. op iedere gewenste locatie. Wij verzorgen feesten voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij streven naar kwaliteit waarbij uw wensen voorop staan.’
”Viper is a super refreshing summer drink that brings joy to people and gives them a good time, but at the same time sticks to purity with its crystal clear transparent liquid. The Viper symbol represents the bite of alcohol in an otherwise innocent and pure drink.
It does not contain any artificial colors and preservatives. Also, Viper is gluten free, because we don’t use ingredients that can be source for gluten.
VIPER HARD SELTZER SPARLKING WATER WITH A BITE (4% ABV).”
“Zoekt u een ponton systeem dat lichtgewicht is, duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij? Dan is EasyFloat de keuze voor u! EasyFloat pontons zijn geschikt voor vele, uiteenlopende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan watersport, bouw-, onderhouds- en schilderwerken, evenementen en recreatieve toepassingen.”
“Bij Roeigoed zijn we al meer dan 25 jaar met roeien bezig. Het is wat ons betreft de mooiste sport die er is. Kracht, conditie, techniek en teamwork zijn bij roeien allemaal even belangrijk en daarmee is roeien het complete recept voor een gezond en succesvol leven. Om optimaal te genieten van deze sport, deze levenswijze, is goed materiaal nodig. Wij hebben ons er op toegelegd om topkwaliteit producten te verzamelen die je kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken met roeien.”
“Custom kleding van de hoogste kwaliteit stoffen en prints. Zowel voor clubs als bedrijven hebben we gepaste oplossingen. Samen met jou maken wij een top ontwerp met jouw logo’s, kleuren, ideeën. We bieden een hoogstaande service en zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. Of je nou op zoek bent naar een enkel shirt of een offerte teamkleding nodig bent, TrueSport kan je helpen.